پايان نامه بررسي متغير هاي حسابرسي داخلي بر برنامه ريزي حسابرسي
پايان نامه بررسي متغير هاي حسابرسي داخلي بر برنامه ريزي حسابرسي |
![]() |
دسته بندي | حسابداري |
فرمت فايل | doc |
حجم فايل | 148 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 62 |
پايان نامه بررسي متغير هاي حسابرسي داخلي بر برنامه ريزي حسابرسي
چكيده:
در هر سازمان، مديريت مسئوليت سيستم كنترل داخلي را به عهده دارد. چرا كه: پاسخگويي كه خواستگاه آن احترام به حقوق انسانهاست در زمينهها و سطوح مختلف مطرح است]4[ و يكي از مهمترين كنترلهاي داخلي كه امروزه در اكثر كشورهاي پيشرفته و شركتهاي بزرگ مورد استفاده قرار ميگيرد حسابرسي داخلي است كه ميتواند تاثيرات قابل ملاحظهاي بر برآوردن نيازهاي استفاده كنندگان از نتايج حاصل از عملياتش بگذارد. يكي از مهم ترين استفاده كنندگان از نتايج كار حسابرسان داخلي حسابرسان مستقل ميباشند كه در صورت كسب شناخت كافي و تصميم به اتكا بر نتايج حاصل از كار آنان، جنبههاي مختلفي از عمليات حسابرسي مستقل تحت تاثير قرار ميگيرد، يكي از اين جنبهها برنامه حسابرسي است كه خود شامل قسمتهاي مختلفي ميگردد. در اين تحقيق سعي بر اين است تا با استفاده از روش توصيفي تحليلي نوع تغييرات ايجاد شده و جهت اين تغييرات تعيين گردد. نتايج اين تحقيق نشان ميدهد كه حسابرسان مستقل بر نتايج حاصل از كار حسابرسان داخلي اتكا ميكنند و اين اتكا منجر به كاهش بودجههاي زماني و ريالي در برنامه حسابرسي ميگردد.
مقدمه
با به عرصه عمل رسيدن انديشه جدايي مالكيت از مديريت، در شركتهاي سهامي و ساختار جديد سرمايه و گسترش روزافزون بازارهاي سرمايه و شمول قشر گستردهاي از افراد در خيل سرمايهگذاران،حسابداري نقش اجتماعي يافت و حسابرسي نيز از اهميتي قابل توجهي برخوردار گرديد.
از آنجا كه مديريت مسئوليت تهيه صورتهاي مالي و سيستم كنترل داخلي را عهده دار شد، به كارگيري خدمات حسابرسي داخلي براي ارزيابي عملكرد سيستم كنترل داخلي، به گونهاي فزاينده رشد يافت.
آخرين تغييرات ايجاد شده در حسابرسي داخلي كه منجر به ايجاد حسابرسي داخلي نئومدرن گرديد موجب شد نيازهاي طيف وسيعي از استفاده كنندگان مانند هيئت مديره، مديريت ارشد، حسابرسان مستقل و مديران عملياتي تحت تاثير قرار گيرد.
در متون تخصصي حسابرسي بهترين جايگاه براي واحد حسابرسي داخلي را آن گونه ميدانند كه تحت نظارت كميته حسابرسي و يا هيئت مديره فعاليت كند، زيرا:كميته حسابرسي به همراه ساير اعضاي هيئت مديره مسئول عملكرد گزارش شده شركت هستند، اما بر خلاف اعضاي موظف هيچ اختياري در تصدي امور اجرايي شركت ندارند.
«حسابرسي داخلي، وظيفه ارزيابي مستقلي است كه توسط مديريت واحدهاي اقتصادي براي بررسي سيستم كنترل داخلي ايجاد ميشود و كفايت سيستم كنترل داخلي را از لحاظ درست، مناسب، اقتصادي، اثربخش و كارآمد بودن استفاده از منابع، آزمون، ارزيابي و گزارش ميكند»
فهرست مطالب
قدرداني و سپاس... د
چكيده: ه
فصل اول. 2
كليات تحقيق.. 2
مقدمه. 3
مباني نظري.. 3
پيشينه تحقيق.. 5
فرضيههاي تحقيق.. 7
فصل دوم. 9
اديبات تحقيق.. 9
برّرسي سيستم حسابرسي داخلي وتأثير آن بر رشد وتوسعه اقتصاد كشور 10
نقش حسابرسي داخلي در مديريت جهاني.. 41
روش تحقيق.. 46
جامعه و نمونه آماري.. 46
روش جمعآوري اطلاعات.. 46
روايي پرسش نامه. 46
پايايي پرسش نامه. 47
آزمون فرضيههاي تحقيق.. 49
بحث ونتيجه گيري.. 52
محدوديتهاي تحقيق.. 55
پيشنهادات براي تحقيقات آتي.. 55
منابع. 56