پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

۷ بازديد
پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

دانلود پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان ويژگي هاي شخصيتي معلم استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان تغيير رفتار در دانش آموزان
دسته بندي روانشناسي و علوم تربيتي
فرمت فايل doc
حجم فايل 168 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 27

پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

فهرست مطالب

مقدمه. 4

بيان مسئله. 6

فرضيه هاي تحقيق. 9

ضرورت و اهميت تحقيق. 9

تعاريف نظري و عملي متغير ها 10

تعاريف عملياتي.. 11

هدف كلي پژوهش... 12

اهداف جزئي پژوهش... 12

پيشينه تحقيق. 12

روش تحقيق. 19

جامعه آماري ، نمونه آماري و روش نمونه گيري.. 20

ابزار پژوهش... 20

روش نمره گذاري.. 25

اعتبار و روايي.. 26

منابع. 27

 مقدمه

 علم حماسه اي است به ديرپايه ابديت و زيبايي آفرينش ، پاسدار معنويت هاي ديريند، رشته ي استوار پيوند جانها و عامل لايزال معرفتها به دلهاي مشتاقان در جوامع انسانها و آموزش و پرورش از اهميت ويژه اي برخوردار است . اين نهاد از مهمترين عوامل رشد اجتماعي ، اقتصادي و تربيتي در هر جامعه اي است و عامل رشد آگاهي و ساماندهي نيروي انساني براي رشد و توسعه جوامع ، نظام آموزش و پرورش است . در نظام آموزش و پرورش هر كشوري عوامل متعددي وجود دارند كه در شكل ، اهداف و كيفيت آن موثرند .

آموزش و پرورش نهادي اجتماعي است كه از زندگي جمعي به وجود آمده و متاثر از محيط اجتماعي است . بنابراين ، آموزش و پرورش پديده اي اجتماعي است ( علاقه مند ،1374 ) .

نظام آموزش و پرورش از عناصر مختلفي تشكيل شده كه هر كدام از عناصر در پيش برد اهداف آن موثرند . معلم ، به عنوان يكي از عناصر ،اهميت خاصي در نظام تعليم و تربيت دارد . امروزه عقيده براين است كه براي به حداكثر رساندن فرصتهاي آموزش و يادگيري در فرآيند تعليم و تربيت براي تمام فراگيران ، بايد سياست گذاران و رهبران آموزشي اطمينان يابند كه معلمان،آموزشهاي مبتني بر استاندارد را اجرا مي كنند (كاستيلو،2002،ص1 ) .

يادگيري در مدرسه فعاليتي مدام و مستمر است كه در چهارچوب كلاس درس معلم و به مدد كتابهاي درسي انجام مي شود . آنچه در كلاس درس بيشترين اهميت را دارد برقراري رابطه ي موثر و مناسب با دانش آموزان مي باشد . چنانچه معلمان بخواهند در روابط انساني موفق باشند ، بايد انواع ارتباط و مهارتهاي اساسي ارتباط را مد نظر قرار دهند (صالحيان،1379) . روابط انساني خوب روابطي است كه به سلامت رواني ، اجتماعي و ذهني منجر شود (اردبيلي،1376،ص309) .

در حالي كه معلمان مي توانند از مجموعه اي از دانش و مهارت در تدريس استفاده كنند ، ايجاد ارتباط خوب با دانش آموزان مربوط به شخصيت و خصوصيات موثري است كه معلم نياز به داشتن آنها دارد(خين و آپتوتاسامي،2005) .

بدون شك يكي از مباحث اصلي و بنيادي علم روانشناسي ويژگيهاي شخصيتي مي باشد . از آنجا كه اين ويژگيها زيربناي نظام رفتاري افراد را تشكيل مي دهند ، پرداختن به اين مقوله مي تواند جنبه هاي خاصي از عملكرد افراد را در زمينه هاي مختلف روشن سازد . از مصاديق بارز اين موضوع ، همانطور كه اشاره شد تاثير ويژگيهاي شخصيتي افراد بركاركرد شغلي آنها مي باشد .

بنابراين موضوع مهمي كه رفتارها و برخوردهاي معلمان در كلاس درس را توجيه مي كند ويژگيهاي شخصيتي آنها مي باشد . ويژگيهاي شخصيتي معلمان است كه چگونگي ارتباط با دانش آموزان را مشخص مي كند و اگر رابطه نباشد ، آموزش معني ندارد . مسلم است كه چگونگي كيفيت رابطه ي معلم و دانش آموز تا حدود زيادي روي يادگيري او تاثير مي گذارد . درواقع جنبه هاي موثر روابط ميان فردي اساسي در كلاس براي يادگيري دانش آموزان از جنبه هاي فهم ذهني كم اهميت تر نيست (كازدن ، 2001) . معلمان بايد بتوانند روابط انساني و عاطفي بسيار نزديكي بين خود و دانش آموزان برقرار كنند تا رسالت اصلي خود را كه يادگيري دانش آموزان و پيشرفت تحصيلي آنهاست را به نحو احسن انجام دهند زيرا كه آنها جامعه سازان آينده ي كشور مي باشند .

دانلود پايان نامه بررسي ويژگي هاي شخصيتي معلم و استفاده از روش هاي تغيير رفتار در دانش آموزان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.