فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

۸ بازديد
فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

دانلود فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي
دسته بندي مباني و پيشينه نظري
فرمت فايل doc
حجم فايل 86 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 22

فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

در 22  صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc

توضيحات: فصل دوم پايان نامه كارشناسي ارشد (پيشينه و مباني نظري پژوهش)

همراه با منبع نويسي درون متني به شيوه APA جهت استفاده فصل دو پايان نامه

توضيحات نظري كامل در مورد متغير

پيشينه داخلي و خارجي در مورد متغير مربوطه و متغيرهاي مشابه

رفرنس نويسي و پاورقي دقيق و مناسب

منبع :    انگليسي وفارسي دارد (به شيوه APA)

نوع فايل:     WORD و قابل ويرايش با فرمت doc

 

قسمتي از متن مباني نظري و پيشينه

چارچوب نظري پايان نامه روانشناسي با موضوع درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

 

درمان شناختي رفتاري

  اختلال اضطراب اجتماعي مبتني بر الگوي هافمن

اين درمان بدين منظور طراحي شده است تا مجموعه ي نظام داري از فرضصت ها را براي مراجعان فراهم سازد، به طوري كه آنها بياموزند موقعيتهاي اجتماعي تهديد كننده نيستند، خطاهاي اجتماعي مهلك و شرم آور نيستند، و نقايص و كاستيها در عملكرد اجتماعي به اندازه اي كه پيش بيني مي كنند فاجعه آميز نيستند. در طي جلسات، وظيفه درمانگر اين است تا، در حالي كه به روش هاي مختلفي كه درمانجو يادگيري اين الگوهاي جديد را از خود دريغ مي كند توجه كند، اين فرصتهاي يادگيري جديد را نيز براي وي فراهم آورد. درمانگر به عنوان يك مربي خبره عمل مي كند، فرصت هاي يادگيري را تنظيم مي كند، درمانجو را براي اتخاذ تفاسير صحيح از عملكرد جاري خود راهنمايي مي كند، و با شوخ طبعي، انگيزه دادن، تشويق كردن و ديگر فنون، زمينه اي را براي مراجع فراهم مي كند تا تفاسير و جايگزينهاي جديدي را در مورد اكثر موقعيتهاي اجتماعي ترس آور در معرض آزمايش قرار دهند. در طي پيشرفت درمان، با كمك كردن به مراجعان براي تبديل شدن به درمانگر خودشان، ماندگاري درمان بيشتر مي شود؛ اين كار از طريق فهم و به كاربرد تدابير درماني بر روي خودشان صورت مي گيرد. چنين استقلال عملي در به كار بردن مهارت هاي درماني، با فراهم كردن يك الگو از اختلال توسط درمانگر آغاز مي شود. اين الگو يك راهنما براي دنبال كردن مداخلات فراهم مي كند، و به مراجعان كمك مي كند ببينند كه هر جزء از مداخلات بخشي از يك طرح كلي است كه عوامل نگهدارنده اختلال اضطراب اجتماعي را حذف مي كند. همچنين اين الگو فضايي براي مراجعان فراهم مي كند تا به گونه اي به اختلال خود بنگرند كه ممكن است به آنها كمك كند تا تلاش هاي حل مسئله ناكارآمد خود را رها كنند، و به طور متفاوتي به ناهماهنگي و هجوم علائم خود كه در لحظات ترس بروز مي يابند، پاسخ دهند (هافمن و اتو،2010؛ ترجمه خانزاده، سلطاني و سعيديان اصل، 1392).

پس از اين الگو آموزشي ارائه شد، ابزار اصلي براي تغيير، مواجهه گام به گام است. در اينجا وظيفه ي درمانگر كمك به يادگيري مراجعان از طريق عمل كردن است تا اين مواجهه ها را انجام دهند، به اندازه كافي در موقعيت هاي اجتماعي قرار بگيرند، و به طور منطقي آنچه كه در آن موقعيت در حال رخ دادن است را ارزشيابي كنند؛ با اين كار بر ترس خود غلبه مي كنند و انتظارات غلط آنها تصحيح مي شود. اگر مواجهه گام به گام ابزار اصلي يادگيري درماني باشد، بنابراين هنر تحقيق اين يادگيري از توانايي درمانگر ناشي مي شود تا اين ديدگاه را براي مراجعان فراهم كند كه اضطراب اجتماعي شان مي تواند با نوعي جديد از تمرينات اجتماعي تغيير كند. اين تمرينات اجتماعي، مواجهه هاي اجتماعي فشرده تر و پي در پي را در بر مي گيرد كه با يادگيري ارزشيابي بي طرفانه تر و درست تر تجارب تركيب شده است. بينش حاصل شده از اين تمرينات از مداخلات آموزشي و شناختي ناشي مي شود و اين حس را در مراجعان ايجاد مي كند كه ممكن است مواجهه اجتماعي در زمان درمان در مقايسه با مواجهه هايي كه خودشان انجام مي دهند تاثيرات متفاوتي را در بر داشته باشد. توجه به اين نكته ضروري است زيرا اكثر مراجعان براي سالها مواجهه هاي اجتماعي را به سبك خود انجام مي دهند و بنابراين براي وارد شدن دوباره به اين موقعيتها دودل و مردد هستند.

اگر مراجعان شنسي براي خواند دفترچه پروتكل درماني درمانگران براي درمان اختلال اضطراب اجتماعي را داشته باشند، با چيزي نظير موارد زير مواجهه خواهند شد:

-           شما بايد ياد بگيريد زماني كه از اضطراب به عنوان معياري از عملكرد اجتماعي خود استفاده نمي كنيد، در موقعيتهاي اجتماعي چگونه رفتار كنيد.

-           شما بايد فرصت داشته باشيد به مدت كافي در موقعيتهاي اجتماعي قرار بگيريد تا به اضطراب اجازه دهيد به طور طبيعي از بين برود.

دانلود فصل دوم پايان نامه روانشناسي درباره درمان شناختي رفتاري اختلال اضطراب اجتماعي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.